Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

ΣΧΗΜΑ ΦΡΥΔΙΩΝ-ΙΔΑΝΙΚΟ ΣΧΗΜΑ

Ας αρχίσουμε εξετάζοντας το σχήμα των φρυδιών.
Το ιδανίκο σχήμα του προσώπου σας εξαρτάται άμεσα απο την απόσταση που ύπαρχει ανάμεσα στα μάτι και την μύτη σας.
Για να βρείτε αυτό το σχήμα  πρώτα βουρτσίστε τα φρύδια σας προς την αντίθετη κατεύθυνση και μετά στρώστε ταστη φυσική τους γραμμή.
----Τα φρύδια με την σωστή ισορροπία είναι πυκνά στο εσωτερικό τους τμήμα(Α).Απο την μέση(Β) και πέρα λεπταίνουν ολοένα  μέχρι την άκρη(C).
Κοιτάξτε την εικόνα και μετά τα φρύδια σας στον καθρέφτη και με ένα (μολύβι) προσέξτε οτι τα φρύδια αρχίζουν απο ένα σημείο Α ακριβώς πάνω απο την εσωτερική γωνιά του ματιού..
Το τόξο του φρυδιού στο σημείο Β βρίσκεται ακριβώς πάνω  απο την εξωτερική άκρη της ίριδας του ματιού..
Το φρύδι καταλήγει στο σημείο C,που βρίσκεται πάνω στην ευθεία η οποία ξεκινάει απο το πλάι της μύτης,περνάει την εξωτερική γωνία του ματιού και φτάνει στο φρύδι...
Τα σημεία Α και C πρέπει να βρίσκονται στην ίδια ευθεία...
Αυτό είναι το ιδεώδες σχήμα που πρέπει να επιδιώξετε και να κατορθώσετε με τον καλύτερο τρόπο μαδώντας τα φρύδια σας με το τσιμπιδάκι.Παρά το ότι κάθε δεκαετία και κάποιος άλλος τρόπος φρυδιών έρχεται στη μόδα-τα παχιά ή τα μαδημένα-το βασικό τους σχήμα παραμένει το ίδιο.

                 

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Digg This

1 σχόλια:

Potpouri είπε...

Καλησπέρα!!! μου αρέσει πολύ το blog σου , είναι πολύ ενδιαφέρον για μακιγιάζ και ομορφιά. Θα χαρώ να σε δω και στο blog μου. Γεια !!

Δημοσίευση σχολίου